Чай кратом. Погляд виробництва з середини.

Чай кратом. Погляд виробництва з середини.

ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ? ...які етапи проходить кратом, перш ніж потрапити до вас в руки? Кратом, перш ніж потрапити до рук кінцевого споживача проходить цілу подоріж від проростання першого пагона до етапу приготування його до вживання. Перший етап - Збір врожаю.Існують високоточні графіки сбору врожаю які дозволяють збирати листя крратому з білими, зеленими та червоними прожилкми. Саме колір..

Де використовується чай кратом?

Де використовується чай кратом?

Кратом, вічнозелений рослинний помічник, неспроста завоював увагу людей по всьому світу. Це вірний союзник для збереження здоров'я та підняття настрою.1. Традиційна Медицина та Знеболювальний ЕфектВ багатьох країнах кратом використовується для знеболення та поліпшення загального стану організму. Відзначається його ефективність у боротьбі з болями та відновлення витривалості.2. Енергетичний Заряд в..

Традиційне використання

Традиційне використання

Традиційне використання Кратома в Таїланді відбувається так давно, що неможливо навіть приблизно встановити період знайомства місцевого населення з цією рослиною. Вперше в західній літературі Кратом згадується якимось паном Лоу в 1836 р., який написав, що люди в Малайзії використовують його в якості замінника опіуму, якщо останній був недоступним або занадто дорогим. У 1895 E. М. Холмс класифікува..

Способи прийому і загальні ефекти

Способи прийому і загальні ефекти

У даній статті мова піде про способи прийому подрібнених в порошок листя Кратома і загальні ефекти при такому способі вживання.Психотропні ефекти Кратома вельми специфічні і можуть мати значні відмінності в залежності від цілого ряду факторів, як то: сорт Кратома, місце його зростання, час збору, спосіб споживання, індивідуальні особливості споживачів та ін.Однак, найбільш стабільними і» передбачу..

Кратом: огляд

Кратом: огляд

У даній статті зачіпаються найзагальніші питання по Кратому, а також коротко розглядається фармакологія рослини, наводяться структури найвідоміших алкалоїдів рослини і т.п. інформація надається виключно в ознайомлювальних цілях.Я хотів би хоч коротко підняти тему Кратома і, зрозуміло, ентеомагазинів, де його продають в Україні і в Росії. Але ясно, що в найпершу чергу я б хотів торкнутися теми Крат..

Кратом в медицині

Кратом в медицині

Кратом, як і ізольовані з нього окремі алкалоїди, становлять великий інтерес для офіційної медицини. Ще в 1897 році, Рідлі, описуючи традиційне використання Кратома, згадує, що листя рослини є ефективним засобом лікування опійної залежності. Нові повідомлення свідчать про успішне використання мітраджиніну для лікування метадонової залежності в Новій Зеландії. Згідно з цими повідомленнями, пацієнт ..

Кратом і опійний абстинентний синдром

Кратом і опійний абстинентний синдром

Кратом в лікуванні опійного абстинентного синдрому (Загальні відомості) Увага! Дана стаття жодним чином не є керівництвом по самолікуванню і не пропагує використання психоактивних субстанцій. Всі матеріали надані виключно з ознайомчими цілями.За останні кілька років популярність Кратома в багатьох країнах світу значно зросла, і це не дивно: якісні натуральні листя цієї рослини, за умови ..

Кратом і кава

Кратом і кава

Кратом-вічнозелене дерево, яке росте в Азії, зокрема, в Індонезії і Таїланді. Саме звідти завозиться більшість цієї сировини в США, Росію та інші країни. Сьогодні купити крат легально можна в багатьох країнах світу, а в деяких він застосовується і в якості лікарського препарату. Основна діюча речовина кратома-мітрагінін.У різних сортах рослини концентрація цієї речовини варіюється, тому при вживан..

Ботаніка Кратома

Ботаніка Кратома

Кратом (krathom, ithang, kakuam, thom, ketum, biak та ін.) – це назва рослини Mitragyna speciosa, дерева, ендемічного для Таїланду, Малайзії, Папуа-Нової Гвінеї та Індонезії. У Таїланді Кратом в основному вирощується в центральних і південних регіонах країни, і дуже рідко дерево можна виявити на півночі.Рід Mitragyna входить в сімейство Маренові (Rubiaceae), представники цього роду зустрічаються в..

Показано з 1 по 9 із 9 (1 сторінок)